Javítás, Karbantartás


Javítás, Karbantartás

A hűtőkamrák, ipari hűtők és a klímaberendezések gyártói a garancia alapfeltételeként határozzák meg a időszakos karbantartást, minimum évente 1, de lehetőség szerint 2 alkalommal (ha ezt a gyártó másképp elő nem írja). Karbantartási szerződés megkötése esetén kedvezményes árakkal, rugalmas feltételekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A berendezések várható élettartama 15-20 év, rendszeres karbantartás mellet, viszont a tartós elhanyagolás többletenergia fogyasztást, szélsőséges esetben nagy összegű javítást eredményezhet (kompresszorcsere). Szerződött ügyfeleink berendezéseinek meghibásodása esetén, soron kívül megkezdjük a hiba kijavítását.

Ipari hűtőházak, hűtőkamrák és kereskedelmi hűtők telepítése. Lakossági klímák telepítés, forgalmazása.

A berendezések telepítéséhez kérésére ingyenes szaktanácsot adunk. Kívánságára felmérjük a munkát, és szerelési árajánlatot teszünk. Az Ön által kiválasztott gépek szállításáról gondoskodunk. A leszerződött munkánál 1 héten belül telepítjük berendezéseket. Jelenleg kis és közepes teljesítményű hűtőházakat, ipari hűtőket, hűtőkamrákat vagy split hűtő vagy hűtő-fűtő berendezések üzembe helyezését végezzük, melyek elsősorban éttermek, húsboltok, konyhák, büfék, mezőgazdasági termék tárolók, szobák, lakások, irodák hűtési-fűtési igényeit elégítik ki. A berendezések beszerzése a gyártótól függően a nagykereskedelmi partnereinktől történik.

A felszerelt berendezésekre a törvényben előírt jótállási feltételeket vállalunk, gyártótól függően 2-5 év. Az általunk ajánlott hűtő és klímaberendezésekre a garanciát a gyártó nevében adjuk, megbízható és gyors szervízháttérrel rendelkezünk. Kívánságra vállaljuk az általunk telepített gépek karbantartását, mely a garanciális idő alatt kötelező, de utána is legalább évi rendszerességgel ajánlott.